Tocurile sunt realizate din lemn stratificat pentru durabilitate și stabilitatea feroneriei în timp.

Acestea ‘îmbracă’ zidul, deoarece pe ambele parți sunt prevăzute cu pervazuri reglabile, telescopice din lemn multistrat, în funcție de grosimea zidului și cu extensie de toc (căptușeală).

Opțional pervazurile pot fi profilate sau prevăzute cu cornișe.

Tocurile sunt echipate cu garnitura rezistentă pentru etanșare.

Uși sunt echipate cu feronerie AGB (Italia) din gama Premium:

  • 3 balamale reglabile pe 3 direcții tip cilindru cu cămașă teflonată (3D) sau balamale ascunse ­­

  • Broască tip silent sau broască magnetică

  • Puteți alege mânere cu design deosebit dintr-o gamă largă si variată de la mai multe branduri de prestigiu.

Usi interior la comanda Bucuresti

Vă doriți un interior care să reflecte personalitatea și stilul dumneavoastră? Înțelegem că fiecare casă este unică și necesitățile dvs. nu pot fi satisfăcute mereu de produsele standard de pe piață. De aceea, magazinul nostru online vă oferă posibilitatea de a comanda uși de interior personalizate.

În primul rând, ușile la comandă sunt concepute pentru a se potrivi perfect spațiului dvs. Nu mai trebuie să vă faceți griji în privința dimensiunilor sau a formelor atipice. Vă asigurăm că fiecare ușă va fi măsurată și produsă exact conform specificațiilor dvs. În plus, aveți libertatea de a alege dintr-o paletă vastă de materiale, culori și finisaje. Fie că doriți un design modern, rustic sau clasic, suntem aici să vă ajutăm.

Un alt avantaj major este calitatea superioară. Ușile noastre la comandă sunt fabricate cu atenție la detalii, folosind materiale de înaltă calitate. Asta înseamnă că veți avea o ușă durabilă, care nu doar că va arăta bine, dar va rezista și testului timpului.

Alegând usile de interior la comanda de la magazinul nostru, investiți în calitate, funcționalitate și estetică. Este timpul să vă exprimați stilul și să creați un spațiu care vă reprezintă cu adevărat. Comandați acum și transformați-vă casa într-un adevărat sanctuar!

5/5 - (31 votes)