Scari interioare lemn

Specificatii tehnice:

Scara interioara este o carte de vizita a casei. O scară din lemn funcțională și bine concepută poate face din căminul dvs. o locuința unica.

Folosind cel mai nobil material, lemnul - producem scări personalizate cu design deosebit.

Dacă doriți să aduceți un plus de stil și rafinament în locuința dumneavoastră, alegeți scarile interioare din lemn! Acestea nu doar că sunt estetice și elegante, dar reușesc să creeze o atmosferă caldă și primitorie în orice spațiu. Lemnul, prin natura sa, emană o notă de autenticitate și tradiție, fiind perfect pentru cei care doresc să combine confortul modern cu elemente clasice.

În era tehnologiei și a materialelor sintetice, scările din lemn rămân un simbol al durabilității și al naturii. Ele sunt, de asemenea, extrem de versatile, adaptându-se cu ușurință la orice tip de design interior. Dacă sunteți în căutarea unui element care să ofere spațiului dumneavoastră un aer modern, atunci scările interioare din lemn sunt soluția ideală. Combinând forme moderne cu textura și căldura lemnului, acestea vor deveni cu siguranță punctul de atracție al casei dumneavoastră.

Pentru cei care doresc să investească într-un produs de calitate, care să aducă valoare estetică și funcțională locuinței, scările interioare din lemn sunt alegerea perfectă.

Realizam un proiect unic fiecărei scări pentru a se potrivi perfect spațiului casei dumneavoastră.

Tipuri de scari interioare - repere din portofoliu:

Modele scari lemn interior

Specificații tehnice. Scări interioare din lemn, masiv, scări pe beton, scări pe structura metalică, material folosit și recomandat: stejar stratificat, finisaj rezistent la zgârieturi, balustrii strunjiți sau profilați, gama largă de culori.

  • scări interioare din lemn masiv

  • gama largă de culori

  • balustrii strunjiți sau profilați

  • finisaj rezistent la zgârieturi

  • material folosit și recomandat: stejar stratificat

  • scări pe structura metalică

  • scări pe beton

Modele scari interioare moderne

Specificații tehnice. Scări interioare din lemn, masiv, scări pe beton, scări pe structura metalică, material folosit și recomandat: stejar stratificat, finisaj rezistent la zgârieturi, balustrii strunjiți sau profilați, gama largă de culori. Cu experienta, firma noastra executa si monteaza tot felul de scari din lemn, precum si toate accesoriile necesare (balustrade, balustrade, baze). Va oferim si o gama variata de produse pentru prelucrarea lemnului interioare si exterioare: usi, ferestre, banci, mobilier din lemn pentru interior si exterior. Firma noastra va sta mereu la dispozitie pentru a va ajuta la proiectarea scarilor, va vom pune la dispozitie solutii tehnice de montaj si decor. Aceste produse sunt finisate natural, sau la cerere, sunt vopsite si vopsite sau vopsite in culoarea dorita pentru a asigura un finisaj de cea mai buna calitate. Lemnul folosit (stejar, brad, fag, cires, frasin, frasin) se usuca in uscator. Utilizați un lac antitrafic sau, la cerere, un lac foarte neted pentru interior și exterior. Scari lemn stratificat Bucuresti.

Ce pasi avem de facut, de la oferta la proiect:

Cine trebuie sa o faca: BENEFICIAR

1. DATE CERERE

Dvs. ne puneti la dispozitie cat mai multe informatii tehnice:

- numar de trepte
- dimeniuni & culoare
- cerinte specifice pentru balustrii (rotunjiti, frezati, decoratie)
- accesibilitate locatie, timp dorit de livrare.
- ...altele, daca e cazul.

Cine trebuie sa o faca: PRODUCATOR

2. PROIECTARE

Dupa ce agregam toate informatiile primite, echipa noastra de proiectare concepe cea mai potrivita solutia tehnica si va prezinta oferta comerciala. 
Facem modificari daca este cazul, pentru a ajusta oferta si a o aduce intr-un zona de pret/ timp livrare cat mai apropiata de asteptarile dvs.

Cine trebuie sa o faca: PRODUCATOR

3. PRODUCTIE

Etapa cea mai importanta. Productia. Dupa ce ne-am pus de acord asupra proiectului si echipa de proiectare a pus totul pe hartie, punem pe rol proiectul in sine.
Ne asiguram in fiecare etapa ca urmarim fisa tehnica si ca primiti intocmai produsul final asteptat, in standardele adecvate.

Cine trebuie sa o faca: PRODUCATOR

4. TRANSPORT & MONTAJ

Livram produsul finit la locatie si il montam, pentru ca dvs. sa il puteti folosi cat mai curand. 

5/5 - (43 votes)

Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.